Qui Som?

LA NOSTRA HISTÒRIA


Més de quaranta anys de tradició

L'actual Grotta és la resposta de la inquietud d'un jove tossenc, Enric Jordi Vilà, que llavors comptava amb 22 anys. La va fundar l'estiu de 1970, a la que era i és casa seva, enmig del bonic casc antic de la vila de Tossa de Mar.

Al final dels seixanta, el local va començar a rodar com a bar musical sota el nom de La Grota (amb una t) i aviat va passar a ser molt conegut entre els turistes que visitaven la petita població costera. Aquí, no solament hi ha treballat, sinó que també hi ha viscut alguns dels moments més importants de la seva vida: va ser on va conèixer a la que és la seva esposa, la Cristina; i asseguts als vells tamborets d'aquella barra de fusta és on li va demanar matrimoni, fa ara trenta-vuit anys.

foto_quienes_somos.jpgLa seva vida l'ha viscuda aquí

De mica en mica, va anar transformant La Grota d'acord amb els diferents temps que arribaven. Així doncs, va convertir el bar musical en un frankfurt coincidint amb l'estiu que conclouria amb l'arribada de la seva primera filla, la Berta. Més tard, cap al 1981, va decidir passar a servir al frankfurt plats combinats, amb ajuda de l'avi Josep i la iaia Cristina. Aquell hivern naixia la seva filla petita, la Carina. Finalment, al 1986, l'enderroc de l'antic edifici de La Grota va deixar pas a la inauguració de la nova La Grotta, amb dues t: la pizzeria tradicional a la llenya.

Entre aquestes parets, a part de treballar-hi, s'han celebrat aniversaris, berbenes, festes populars, i hi han donat les seves primeres passes les seves filles i ara no fa tant les han donat els seus néts. Després de tants i tants anys al capdavant del negoci familiar, ha complert una etapa. Ara es jubila per així, finalment, poder estiuejar a Tossa per primer cop, rere més de quaranta anys!

Avui en dia, nosaltres (les seves filles i els seus gendres), tots quatre junts, continuem amb el que va iniciar als vint-i-dos anys sempre fidels a l'esperit de treball diari, dedicació i servei de La Grotta. 

El nostre

Objectiu

És crear un espai en el qual els clients puguin gaudir dels millors plats, pizzes i converses en un ambient familiar i acollidor. Confiem en el bon tracte, la proximitat i la tradició, buscant en tot moment que els nostres clients se sentin a gust i còmodes perquè gaudeixin al màxim de la seva estada al nostre establiment.

Contacte

Passatge Xixanet nº1, 17320 Tossa de Mar

info@lagrotta.cat

Telf: 972 34 00 29

Horari

Obert tots els dies de la setmana

Matins de 12:15 a 16:00

Tardes de 18:15 a 23:00 

Sense reserves

No fem reserves, però intentem atendre totes les peticions de taula per què quan arribis la tinguis preparada o si no, fer-te esperar lo minim possible. 

Els clients opinen...