Strict Standards: Redefining already defined constructor for class YtObject in /homepages/5/d442171164/htdocs/lagrotta/templates/sj_lotte25/menusys/ytobject.php on line 21

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /homepages/5/d442171164/htdocs/lagrotta/templates/sj_lotte25/menusys/class/mega/tmpl/default.php on line 45

cabecera horno

pizzas elaboracion0 peq

pizzas elaboracion1 peq

pizzas elaboracion3 peq

En la cocció d'una pizza intervenen diferents tipus de transmissió de calor. La primera és per conducció, que és aquella que es transmet per contacte entre la superfície del forn i la massa de la pizza. El segon tipus de transmissió de calor que intervé és la convecció, que es produeix quan entra en contacte l'aire calent del forn amb la pizza. I finalment, l'últim tipus i que és el que diferencia un forn de llenya d'un elèctric, és la reflexió de la calor que genera la flama de la llenya. Aquesta diferència radica en en l'aroma i torrat diferent de la massa provocat per la calor de la flama en la llenya. 

Per aconseguir una bona pizza italiana, fina, cruixent i suau al paladar, és essencial obtenir una temperatura òptima de cocció, que permeti a la pizza aconseguir les seves característiques principals. Encara que per aconseguir-ho no només influeix la temperatura del forn, sinó que s'han de tenir en compte altres factors com la farina, l'elaboració de la massa i la qualitat dels ingredients. 

A La Grotta cuidem amb molt detall tots aquests factors, que units a l'experiència obtinguda al llarg de dècades, ha permès que les nostres pizzes tinguin un gran reconeixement per part dels nostres clients.

pizzas elaboracion4 peq

pizzas elaboracion5 peq

pizza 15

Template Settings
Select color sample for all parameters
Orange Dark_Green Crimson Green_Yellow Indigo Maroon Medium_Violet_Red tomato
Background Color
Text Color
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction
Background Color
Scroll to top