Strict Standards: Redefining already defined constructor for class YtObject in /homepages/5/d442171164/htdocs/lagrotta/templates/sj_lotte25/menusys/ytobject.php on line 21

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /homepages/5/d442171164/htdocs/lagrotta/templates/sj_lotte25/menusys/class/mega/tmpl/default.php on line 45

cabecera quienes somos

El Nostre Objectiu...

És crear un espai en el qual els clients puguin gaudir dels millors plats, pizzes i converses en un ambient familiar i acollidor. Confiem en el bon tracte, la proximitat i la tradició, buscant en tot moment que els nostres clients se sentin a gust i còmodes perquè gaudeixin al màxim de la seva estada al nostre establiment.

Més de quaranta anys de tradició

L'actual Grotta és la resposta de la inquietud d'un jove tossenc, Enric Jordi Vilà, que llavors comptava amb 22 anys. La va fundar l'estiu de 1970, a la que era i és casa seva, enmig del bonic casc antic de la vila de Tossa de Mar.

Al final dels seixanta, el local va començar a rodar com a bar musical sota el nom de La Grota (amb una t) i aviat va passar a ser molt conegut entre els turistes que visitaven la petita població costera. Aquí, no solament hi ha treballat, sinó que també hi ha viscut alguns dels moments més importants de la seva vida: va ser on va conèixer a la que és la seva esposa, la Cristina; i asseguts als vells tamborets d'aquella barra de fusta és on li va demanar matrimoni, fa ara trenta-vuit anys.

 

La seva vida l'ha viscuda aquí.

De mica en mica, va anar transformant La Grota d'acord amb els diferents temps que arribaven. Així doncs, va convertir el bar musical en un frankfurt coincidint amb l'estiu que conclouria amb l'arribada de la seva primera filla, la Berta. Més tard, cap al 1981, va decidir passar a servir al frankfurt plats combinats, amb ajuda de l'avi Josep i la iaia Cristina. Aquell hivern naixia la seva filla petita, la Carina. Finalment, al 1986, l'enderroc de l'antic edifici de La Grota va deixar pas a la inauguració de la nova La Grotta, amb dues t: la pizzeria tradicional a la llenya.

Entre aquestes parets, a part de treballar-hi, s'han celebrat aniversaris, berbenes, festes populars, i hi han donat les seves primeres passes les seves filles i ara no fa tant les han donat els seus néts. Després de tants i tants anys al capdavant del negoci familiar, ha complert una etapa. Ara es jubila per així, finalment, poder estiuejar a Tossa per primer cop, rere més de quaranta anys! Les seves filles i els seus gendres, tots quatre junts, continuan amb el que va iniciar als vint-i-dos anys sempre fidels a l'esperit de treball diari, dedicació i servei de La Grotta. 

Avui dia...

Portem el restaurant la segona generació de la família, sempre respectant l'esperit del treball diari, la dedicació i la tradició, que amb tant esforç ha portat a La Grotta a ser el que és avui dia.

Template Settings
Select color sample for all parameters
Orange Dark_Green Crimson Green_Yellow Indigo Maroon Medium_Violet_Red tomato
Background Color
Text Color
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction
Background Color
Scroll to top